Sîrbu oferă detalii din dosarul său: Ar fi încercat să mituiască un politician. Sunt vizați mai mulți deputați PD

Autor: , in Politic / Populare / 28 ianuarie, 2020, 13:19

Deputatul PD Sergiu Sîrbu este acuzat de corupție activă. Acesta ar fi încercat să mituiască un politician „pe care îl cunoaște de foarte mulți ani”, după cum recunoaște chiar el.

Sîrbu a declarat, după audierile de la Procuratura Anticorupție, că ar fi vorba despre „un dosar politic până în măduva oaselor”, deschis în urma „unei declarații politice iresponsabile” și a unui „denunț fals”.

„Am fost acuzat că aș fi încercat să corup un politician. Că i-aș fi promis anumite favoruri, bani. Este o acuzație absolut falsă. Așa discuție nu a avut loc. Ne cunoaștem de mulți-mulți ani cu acel om. Chipurile aș fi încercat să-l corup”, a declarat Sîrbu.

Dosarul a fost „reluat acum trei luni”, dar au „mai fost niște investigații și a fost clasat acum 3-4 ani”, a mai precizat deputatul.

„Sunt foarte multe persoane politice vizate în acest dosar. Inclusiv din fracțiunea Partidului Democrat”, a mai spus Sîrbu.

Avocata lui Sîrbu a spus că clientul său este acuzat de „corupție activă în proporții deosebit de mari în privința unei persoane cu funcție de demnitate publică”.

Anterior Procuratura Generală ne-a confirmat că este vorba despre un dosar penal deschis pentru corupere activă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X