Tânăra cercetată pentru spalare de bani și depoziții false în dosarul Filat, eliberată din detenție

Autor: , in Justiție / 28 ianuarie, 2020, 13:47

Olga Roman, tânara care din 2015 este cercetată pentru spalare de bani și depoziții false în dosarul ex-premierului Vlad Filat, a fost eliberată din detenție. Informația a fost confirmată pentru Cotidianul.md de către purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Maria Vieru. Potrivit ei, Olga Roman va fi în continuare cercetată penal în liberate, ea având interdicția de a părăsi Republica Moldova.

„Deoarece a expirat termenul de menținere in arest preventiv, ea continuă sa fie cercetata penal, în libertate, având interdictia de a parasi țara”, ne-a comunicat funcționara.

Amintim că tânăra a fost reținută la Dubai la mijlocul lunii noiembrie 2019, după care a fost extrădată autorităților de la Chișinău, care au plasat-o în detenție. Olga Roman a fost audiată de către procurori, însă reprezentanții PG susțin că femeia nu și-a recunoscut vina.

Olga Roman ar fi fugit din R. Moldova în noiembrie 2015, după ce a depus mai multe depoziții în dosarul fostului lider PLDM, Vlad Filat. Tot în același an Roman a fost anunțată în căutre internațională.

Citește și: Olga Roman, femeia care are calitate de bănuit în dosarul Filat, extradată din Dubai și deținută într-un penitenciar din R. Moldova

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X