Un crocodil imens trăiește de ani de zile cu un cauciuc în jurul gâtului (FOTO)

Autor: , in Travel / 31 ianuarie, 2020, 13:37

Autoritățile locale dintr-o provincie din Indonezia oferă o recompensă celui va elibera un crocodil imens de un cauciuc care i-a rămas prins în jurul gâtului în urmă cu ani de zile, informează CNN.

Potrivit agenției de presă Antara, reptila pe 4 metri lungime are cauciucul în jurul gâtului cel puțin din 2016, când a fost văzut în râul Palu din provincia Central Sulawesi.

Crocodilul a supraviețuit cutremurului și tsunami-ului care au lovit regiunea în 2018, însă anvelopa nu s-a mișcat de la gâtul său, scrie Digi24.ro.

De teamă ca reptila va fi strangulată până la urmă, autoritățile din Central Sulawesi au lansat un concurs pentru a o elibera.

„O recompensă va fi acordată oricui poate elibera reptila neajutorată”, a spus Hasmuni Hasmar, de la Biroul pentru conservarea resurselor naturale din Central Sulawesi, pentru Antara.

Hasmar nu a dezvăluit mai multe informații despre recompensă.

Potrivit agenției Antara, au existat tentative anterioare de a elibera reptila de cauciuc. În 2018, un cunoscut activist de mediu și expert în animale, Muhammad Panji, a încercat să scoată anvelopa, iar ulterior autoritățile locale au încercat să atragă reptila cu carne. Ambele tentative au eșuat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X