Reacția Partidului Șor la acuzațiile liberalilor de corupere a alegătorilor: „O aberație totală”

Autor: , in Politic / 1 februarie, 2020, 16:28

Partidul Șor „neagă cu vehemență speculațiile iresponsabile” ale liberalilor, care au acuzat reprezentanții formațiunii de mituire electorală a alegătilor de pe circumscripția Hîncești, acolo unde vor avea loc alegeri parlamentare la data de 15 martie. Potrivit formațiunii conduse de Ilan Șor, sâmbătă la Hîncești a avut loc Conferința Organizației Teritoriale Hâncești a partidului, la care au fost puse în discuție chestiuni organizatorice interne ale formațiunii.

„La Conferință au participat membri ai Partidului Politic ȘOR din organizațiile primare din raionul Hâncești”, spune formațiunea, afirmând că un atare eveniment nu poate fi considerat unul cu tentă electorală.

„Afirmațiile precum că oamenii au fost aduși organizat la OrheiLand este o aberație totală. Partidul Politic ȘOR apreciază gestul organizației obștești „Pentru Orhei” și a parcului de distracții OrheiLand de a le oferi posibilitatea concetățenilor noștri de pe întreg teritoriul Republicii Moldova să vizitez parcul de distracții, dar nu are nimic în comun cu aceste activități”, se arată în reacția oferită pentru Cotidianul.md.

Amintim că consilierul liberal din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Cebanu, a afirmat astăzi că oameni din satele care intră în circumscripția nr. 38 – Hîncești au fost luați cu microbuzele pentru a fi mituiți electoral. După ce au fost înregistrați, acestora li s-a dat pungi cu mită electorală și duși organizat la OrheiLand, spune liberalul.

Tot astăzi, Partidul Șor și-a desemnat candidatura pentru scrutinul de pe circumscripția nr. 38 – Hîncești.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X