Zuckerberg: Noua abordare a Facebook va supăra mulți oameni

Autor: , in IT/Ştiinţă / 1 februarie, 2020, 14:08

Mark Zuckerberg a declarat că Facebook va susţine principii precum libera exprimare sau criptarea, chiar dacă reţeaua de socializare va fi criticată pentru aceste lucruri. „Aceasta este noua abordare şi cred că va supăra o mulţime de oameni. Dar, sincer, vechea abordare a supărat de asemenea o mulţime de oameni, aşa că încercăm ceva diferit”, a declarat Zuckerberg la un summit de tehnologie din Utah, potrivit CNN.

Comentariul vine după ce zilele trecute cofondatorul companiei a declarat că ţinta lui pentru perioada următoare nu este „să fie plăcut, ci înţeles”, scrie Mediafax.

Şeful Facebook a adăugat că organizaţia pe care o conduce nu a făcut timp de mult timp nimic care ar fi putut fi considerat „prea ofensator”, dar va schimba această strategie în faţa a ceea ce el numeşte „cenzură excesivă”.

„Ni se cere tot mai mult să cenzurăm o mulţime de tipuri diferite de conţinut, iar acest lucru mă face să mă simt foarte incomod”, a adăugat Zuckerberg. El a admis că Facebook are responsabilitatea de a elimina conţinutul publicat de terorişti, de către cei care exploatează copii sau cei care incită la violenţă.

Miliardarul a adăugat că Facebook va continua să lupte pentru criptarea datelor.

Cea mai mare reţea de socializare online din lume a fost din nou recent în mijlocul unei controverse după ce a anunţat că le va permite politicienilor să mintă în reclame. Prin comparaţie, Twitter a interzis toate reclamele politice.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X