Beneficiarul Loteriei Moldovei a fost reținut în Emiratele Arabe Unite

Autor: , in Social / 3 februarie, 2020, 18:55

Businessmanul bulgar, Vasile Bojkov, unul din beneficiarii Loteriei Moldovei, a fost reținut în Emiratele Arabe Unite.

Nokta.md scrie că arestarea businessmanului bulgar Vasile Bojkov, proprietarul „loteriei naționale bulgare” și beneficiarul companiei, care organizează „Loteria Națională a Moldovei”, în Emiratele Arabe Unite (EAU), a fost confirmată oficial.

„Există o confirmare oficială de la emiratele Arabe Unite cu privire la arestarea lui Vasile Bojkov, și a altor doi inculpați”, a declarat procurorul general din Bulgaria, Ivan Gheșev.

Cel de al doilea reținut ar fi partenerul de afaceri al lui Bojkov și proprietarul majoritar al Clubului de fotbal „Levski”, Gheorghe Popov.

Amintim că businessmanul bulgar Vasile Bojkov, proprietarul loteriei naționale bulgare și beneficiarul companiei care organizează Loteria Națională a Moldovei, a fost dat în căutare națională și internațională de către autoritățile Bulgariei, săptămâna trecută.

Potrivit procurorului general al Bulgariei, Bojkov este acuzat de conducerea unui grup criminal organizat, constrângere, extorcare de bani și tentativă de mituire a unui funcționar public.

National Lottery AD, care administrează loteria națională bulgară, este partener în parteneriatul public-privat „Loteria Națională a Moldovei”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X