Sturza îi cere lui Chicu să-l cheme la o ședință a Guvernului: „Să dezbatem puțin rezerva valutară”

Autor: , in Politic / 3 februarie, 2020, 21:49

Ex-premierul, Sturza Ion, a comentat supărarea actualului premier, Ion Chicu, pentru că Guvernul pe care îl conduce nu este „apreciat” de presa independentă, totodată cerându-i acestuia să-l cheme la o ședință a Guvernului.

Sturza a explicat de ce e supărat Chicu și ce ar fi dacă acesta ar fi lăudat pentru activitatea sa.

„Domnul prim (nu ultimul) ministru Chicu s-a supărat! Chipurile, de ce opinia publică nu apreciază la justa valoare realizările Guvernului pe care dumnealui îl consideră cel mai bun de la 1913 încoace? Pe bună dreptate, de ce? Păi, domnule Chicu, pentru că un guvern bun este acela care este criticat de presa independentă, opoziție și societatea civilă. Axioma! Dacă cineva din acest segment vă va lăuda, să știți că își bat joc de Dvs”, a scris ex-premierul Ion Sturza pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Chicu a fost îndemnat să fie mai răbdător și să nu se mai streseze.

„Răbdați și nu vă mai stresați ca o fată mare în fața viitoarei soacre. Până la urmă, conduceți un Guvern politic, iar în politică trebuie să știi a încasa (înjurături)”, a mai afirmat Chicu.

În aceeași ordine de idei, Sturza îi cere lui Chicu să-l cheme la o ședință a Guvernului:

„Și da, dacă tot intenționați să-i invitați pe „foștii” miniștri la ședințe, nu doriți să mă invitați și pe mine la o ședință de guvern la care să dezbatem puțin ce e cu taxa de folosire a drumurilor, rezerva valutara(dalee po spisku) ? Doar “tehnocrati “ suntem…”, îi mai sugerează Sturza lui Chicu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X