Taximetrist din Chișinău, rugat de pasager să nu meargă cu 130 de km/h! Reacția surprinzătoare a șoferului (VIDEO)

Autor: , in Social / 3 februarie, 2020, 16:38

Se întâmplă rar ca pasagerii de taximetre să le facă le observaţii conducătorilor acestor vehicule, însă iată că unul a insistat după ce şoferul a „luat-o razna”. În timp ce presta un serviciu de transport, acesta a accelerat fără nici o sfială până la 130 de km/h, scrie autoblog.md.

Sursa menționează că nu a putut contacta autorul imaginilor pentru a afla pe unde concret a putut conducătorul auto dezvolta o asemenea viteză, însă din ceea ce se poate observa prin aplicaţia de navigaţie este că bărbatul ignoră intenţionat limita de viteză (cel mai probabil de 70-90 de km/h), chiar dacă un indicator de avertizare i-a apărut şi pe ecranul telefonului. Tot prin această aplicaţie se vede că automobilul rulase pe şoseaua Munceşti, direcţia spre bd. Decebal, notează sursa citată.

Pentru că îi pusese într-o oarecare măsură viaţa în pericol, martorul ocular care stătea pe bancheta din spate l-a rugat să meargă mai încet, însă viteza nu a fost redusă. Şoferul a venit şi cu o reacţie incredibilă la solicitarea clientului: „Eu conduc de 10 ani și n-am avut nici un accident”.

Pasagerul a călătorit într-o Skoda Octavia cu numerele de înmatriculare IZX 244, parte din flota companiei Yandex Taxi, mai scrie sursa citată.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X