Lionel Messi, nou conflict la un antrenament cu unul dintre coechipierii de la Barcelona

Autor: , in Sport / 6 februarie, 2020, 17:12

Lionel Messi pare cu nervii la pământ după rezultatele negative ale Barcelonei din acest sezon. El Pais susţine că starul argentinian a avut un conflict şi cu Marc-Andre Ter Stegen, după ce s-a scris că a fost la un pas de bătaie şi cu Gerard Pique, scrie digisport.ro.

Ciocnirea dintre Messi şi Ter Stegen s-ar fi produs după un duel pentru minge la unul dintre antrenamentele care au urmat eşecului catalanilor de pe Mestalla, 0-2 contra Valenciei pe 25 ianuarie.

Informaţia apare la numai câteva zile după ce s-a scris că Messi şi Pique au fost şi ei protagoniştii unui conflict. Incidentul ar fi avut loc săptămâna trecută, la un antrenament. Cele două vedete ar fi fost la un pas de bătaie, fiind despărţiţi cu greu de ceilalţi coechipieri.

Altercaţia ar fi pornit de la una din glumele pe care le mai face uneori Pique, însă de această dată Messi nu a avut dispoziţia necesară pentru a se amuza şi i-a reproşat gluma pe un ton mai dur.

Lionel Messi, conflict şi cu Eric Abidal

Zilele trecute, Lionel Messi i-a răspuns dur directorului sportiv al Barcelonei, Eric Abidal, care afirmase că fostul antrenor, Ernesto Valverde, a fost demis din cauza unor „probleme de comunicare cu jucătorii”.

„Sincer să fiu, nu-mi plac aceste lucruri, pentru că fiecare trebuie să fie responsabil pentru lucrurile pe care le are de făcut și trebuie să aibă grijă în legătură cu deciziile pe care le ia.

Jucătorii sunt primii răspunzători de ce se întâmplă pe teren și tot noi suntem primii care recunosc când lucrurile nu au mers bine. Cei responsabili de managementul sportiv trebuie să își asume, la rândul lor, responsabilitățile și deciziile.

Sunt de părere că, în momentul în care cineva vorbește despre jucători, ar trebui să dea nume, pentru că altfel este aruncată mizerie în noi toți și alimentăm zvonuri care nu sunt adevărate”, a fost mesajul starului argentinian.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X