Maia Sandu: Chicu merge pe urmele lui Dodon și „vânează persoane importante din afara țării ca să-și facă poze”

Autor: , in Politic / 8 februarie, 2020, 11:40

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu spune că oficialii de la Bruxelles sunt supărați pe președintele Igor Dodon pentru că i-a mințit atunci când le-a promis că va sprijini Guvernul condus de aceasta. Mai mult, Sandu spune că prim-ministrul Ion Chicu merge pe urmele șefului statului și atunci când merge la evenimente internaționale „vânează persoane importante ca să își facă poze cu ele”.

În cadrul unei emisiuni de la TV8 Sandu a declarat că Guvernul Chicu nu este recunoscut la nivel internațional, ca fiind un partener serios.

„Este un guvern al scumpirilor, care a reușit să îndepărteze partenerii de dezvoltare, pentru că vedem că nu a mai venit nici tranșa a 2-a din asistența macrofinanciară a UE, care trebuia să vină în 2 săptămâni după ce am plecat noi. Este un guvern care nu este recunoscut la nivel internațional, ca fiind un partener serios. La Bruxelles oamenii se uită foarte sceptic la această guvernare. Sunt de trei luni în oficiu și nu au avut nicio vizită la Bruxelles”, a spus Sandu.

Cât îl privește pe președinte, lidera PAS spune că „oamenii de la Bruxelles sunt supărați pe Dodon, pentru că acesta i-a mințit atunci când a promis să sprijine Guvernul pe care l-am condus eu”.

Sandu mai spune că prim-ministrul Ion Chicu merge pe urmele șefului statului și atunci când merge la evenimente internaționale „vânează persoane importante ca să își facă poze cu ele”.

„Este la fel ca și Igor Dodon, care vânează persoane importante internaționale ca să își facă poze. La câteva întâlniri, oameni importanți din afara țări mi-au spus că la întrunirile internaționale, la care participă și Ion Chicu, el aleargă din urma lor și încearcă să vânează câte o fotografie. Oamenii s-au simțit jenați, fiind urmăriți de Chicu cu un fotograful alături, ca să-i prindă în fotografie”, a mai spus Maia Sandu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X