Dodon, întrebat de ce vizitează nevoiașii: „Știți ce bucurie au când văd că președintele intră pe poarta lor?” (VIDEO)

Autor: , in Social / 10 februarie, 2020, 18:11

În an electoral, șeful statului Igor Dodon și-a mărit numărul vizitelor pe care le efectuează la familii nevoiașe și nu ratează nicio ocazie să posteze asta pe rețelele de socializare. Acesta spune că cei pe care îi vizitează se bucură „când văd că președintele intră pe poarta lor”.

Întrebat în cadrul conferinței de presă de astăzi cum le explică nevoiașilor pe care îi vizitează de ce aceștia trăiesc atât de greu, Dodon a evitat să ofere un răspuns, spunând că ceea ce face este un exemplu pentru toți politicienii.

„Consider că este bine când o persoană publică merge în sate, se întâlnește cu familii cu mulți copii, cu cupluri longevive. Atunci când merg în raioane, dar merg în fiecare săptămână, mi-am pus drept scop că, dacă mașina trece printr-un sat, să mă opresc în acea localitate. Aflu din timp care este familia cu cei mai mulți copii sau cel mai longeviv cuplu din acea localitate”, a spus președintele.

„Știți ce bucurie au acele familii când văd că președintele intră pe poarta lor? Eu mă așez cu ei la masă, servesc un pahar de vin, mănânc o plăcintă”, a adăugat Dodon.

Șeful statului se declară exemplu de urmat de alți politicieni și spune că nu va renunța la practica de a posta pe rețelele de socializare poze cu cei pe care îi vizitează în teritoriu.

Citește și: „Copiii să fie îmbrăcați, frezați și pieptănați frumos”. Reacția directoarei grădiniței care a dat indicații, înainte de vizita cu Dodon

„Cred că acest lucru ar trebui să-l facă toți politicienii. Eu cred că este binevenit să facem public această informație, deoarece este un exemplu și pentru ceilalți”, a adăugat Igor Dodon.

De menționat că, săptămâna trecută președintele urma să viziteze Grădinița nr. 225 din sectorul Ciocana al Capitalei. În context, un părinte al unui copil a dezvăluit că o educatoare a dat indicații părinților în legătură cu această vizită. Micuții trebuiau să fie „îmbrăcați, frezați și pieptănați frumos”. Contactată de Cotidianul.md, directoarea grădiniței a infirmat că ar fi dat un asemenea „ordin”.

Sâmbătă, 8 februarie, familia Dodon a vizitat Mănăstirea din Vărzărești, Nisporeni, cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” și familia unui preot, apoi în raionul Hîncești a vizitat câteva familii cu mulți copii, iar în comuna Bobeica a avut o întrevedere cu conducerea localității. Tot sâmbătă, Dodon a mers cu cadouri la trei cupluri longevive din raionul Hîncești. Despre toate aceste acțiuni Dodon a postat pe pagina lui de Facebook.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X