Reacția lui Grigore Cobzac, la decizia Platformei DA de a-l susține la alegerile de pe circumscripția Hâncești

Autor: , in Politic / 10 februarie, 2020, 10:42

Fostul membru PAS, candidatul independent Grigore Cobzac, pe care Platforma DA a anunțat duminică că îl va susține în cadrul alegerilor parlamentare repetate din circumscripția Hîncești, salută decizia formațiunii și își exprimă speranța „identificării candidatului proeuropean comun”.

„Salut inițiativa Partidului Politic Demnitate si Adevăr de a mă sustine în scrutinul parlamentar din 15 martie 2020, circumscripția Hancesti38. Sunt deja candidat înregistrat cu acte în regulă si în continuare voi comunica cu cetățenii pentru a obține acest mandat. Sunt localnic, îmi cunosc alegătorii si ei pe mine. Nu mi- am schimbat convingerile, sunt același, doar am acumulat mai multă experienta. Voi munci doar în beneficiul oamenilor”, a reacționat Cobzac.

„Deciziile PPDA si cea a Partidului Unităţii Naţionale îmi alimentează speranța identificării candidatului proeuropean comun.! Sunt convins, încă este posibil i- ar hancestenii ar saluta acest lucru. Îmi reconfirm disponibilitatea pentru dialog cu toti candidații care au aspirații europene”, se mai arată în reacția lui Grigore Cobzac.

Amintim că, în urma consultărilor interne în consiliul național și biroul politic al Platformei DA, s-a decis că formațiunea îl va susține pe Grigore Cobzac în cadrul alegerilor parlamentare repetate din circumscripția Hîncești.

Totodată, cei din Platforma DA au făcut un apel către PAS de a o retrage pe Olesea Stamate din cursa.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X