Reacția Olesei Stamate la decizia PPDA de a-l susține pe Grigore Cobzac la scrutinul din Hîncești

Autor: , in Actualitate / Politic / 10 februarie, 2020, 16:16

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Olesea Stamate, regretă că dreapta politică a ajuns să fie dispersată în vederea scrutinului parlamentar nr. 38 – Hîncești, acolo unde componentele blocului ACUM, PAS și PPDA, susțin candidați diferiți. Contactată de redacția Cotidianul.md, fosta ministră a Justiției a comentat decizia PPDA de a-l susține pe candidatul Grigore Cobzac la scrutinul din 15 martie.

„Este regretabil că s-a ajuns la această situație în general. Faptul că un fost membru PAS … De fapt, dumnealui și-a anunțat candidatura în momentul în care era încă membru PAS. A decis să candideze independent după mai multe discuții pe care le-a avut cu conducerea partidului, la care i s-ar fi propus să candideze.

După mine, faptul că dreapta este din nou dispersată este un lucru regretabil. Sper că s-a făcut tot posibilul, dar știu că s-a făcut suficiente pentru a evita această situație, dar asta este, acum urmează o campanie nu tocmai ușoară, dar vom face tot posibilul să câștigăm”, a spus Olesea Stamate.

Precizăm că duminică, 9 februarie, Platforma DA a anunțat că îl va susține pe candidatul independent, Grigore Cobzac, la alegerile parlamentare noi din 15 martie din circumscripția nr. 28 – Hîncești.

Cei din Platforma DA au făcut un apel către PAS pentru a o retrage pe Olesea Stamate din cursa electorală.

Citește și: Reacția lui Grigore Cobzac, la decizia Platformei DA de a-l susține la alegerile de pe circumscripția Hâncești

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Comentarii


 • E regretabil,dna Stamate,ca divizati dreapta si ar fi o fapta buna,daca va veti retrage din acasta cursa.Ca ministru am inteles,ca ati vrut multe,dar ati obtinut zero si mai putin.Chiar e un test pentru constiinta dumitale.

 • Deacord in calitate de ministru al justitiei nu ati fost in stare sa aduceti oameni necorupti si profesionali in PG!
  Retregeti-va canditatura! Dodon o sa sarbatoreasca daca veti pierde! IN calitate de Ministru al justitie si d-voastra nu ati stiut cine este Staionoglo ???? si nu ati putut obtine informatii de la agentiile respective. Eu sa fi fost in loc dormeam la SIS la usa pina ce primeam informatia necesara!
  Dar voi ati ales calea cea mai usoara!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X