Chișinău: Un spărgător a fost prins de proprietarul mașinii pe care tocmai o prădase

Autor: , in Social / 11 februarie, 2020, 13:56

Un bărbat în vârstă de 29 ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru furt. Individul a fost prins pe data de 7 februarie în timp ce a furt o automagnitolă dintr-un automobil pe care l-a spart. Cazul a avut loc pe strada Burebista din sectorul Botanica.

Potrivit Poliției, acesta a pătruns într-o Dacia Logan prin deteriorarea lacătului, de unde a sustra o automagnitolă de model „PIONEER”, la prețul de 1900 de lei. În timp ce proprietarul mașinii, un bărbat în vârstă de 36 ani, se apropia de automobil, a observat individul cu automagnitola în mână, oprindu-l la locul infracțiunii.

Polițiștii au stabilit complicitatea individului în cel puțin șapte cazuri de sustragere din automobile, din sectorul Botanica. Acesta pătrundea în mașini prin deteriorarea geamurilor și a lacătelor de unde sustrăgea bunuri materiale și accesorii.

Totodată în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că accesoriile sustrase le vindea obținând un profit.

Acesta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Polițiștii întreprind măsuri de investigație privind implicarea tânărului și în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul mun. Chișinău.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X