Musk atacă dur Facebook: Este „jalnică” și ar trebui să dispară

Autor: , in IT/Ştiinţă / 11 februarie, 2020, 15:21

Elon Musk, fondatorul Tesla, a scris pe Twitter că rețeaua de socializare Facebook este jalnică și că ar trebui să dispară, informează CNN.

Elon Musk a scris „#DeleteFacebook It’s lame” drept răspuns la un mesaj postat de actorul Sasha Baron Cohen în care acesta cerea reglementarea Facebook. Cohen întreba de ce Mark Zuckerberg are dreptul să controleze ce văd 2,5 miliarde de oameni, în timp ce autoritățile nu permit unei singure persoane să aibă aceeași putere în privința alimentării cu apă sau electricitate.

„Rețeaua trebuie să fie reglementată de guverne, nu condusă de un împărat”, a spus Sasha Baron Cohen.

În timp ce Musk nu a elaborat de ce rețeaua Facebook e „jalnică”, nu este prima dată când critică public rețeaua de socializare sau pe Mark Zuckerberg, scrie Digi24.ro.

În 2018, Elon Musk a șters pagina sa de Facebook, a companiei Tesla și cea a companiei SpaceX, după declanșarea scandalului „Cambridge Analytica”, în care o compania de consultanță a adunat datele personale a până la 87 de milioane de utilizatori de Facebook fară ca aceștia să știe.

Atât Elon Musk, cât și Tesla și SpaceX, sunt prezente pe Instagram, deși platforma este deținută de Facebook. Musk a spus anterior că Instagram este „probabil ok”, cât timp este „relativ independentă” de compania mamă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X