„Nu au obosit?” Reacția lui Chicu la intenția Platformei DA de a depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului (VIDEO)

Autor: , in Politic / 12 februarie, 2020, 19:12

Prim-ministrul Ion Chicu nu s-a arătat surprins de intenția deputaților Platformei Demnitate și Adevăr de a depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului și îi întreabă pe aceștia dacă nu au obosit.

„Iar, nu au obosit? Care este motivul?”, a reacționat prim-ministrul Chicu.

Fiind întrebat dacă Platforma DA ar avea motive pentru a depune moțiune de cenzură, premierul a punctat că întrebarea trebuie adresată celor din această formațiune.

Platforma Demnitate și Adevăr acuză socialiștii de o „farsă” în privința legii care prevede indexarea pensiilor de două ori pe an, la care ar fi fost introduse amendamente ce modifică radical varianta inițială a proiectului și amenință Guvernul cu înaintarea unei moțiuni de cenzură și chiar posibile proteste în stradă, dacă nu va fi modificată Legea ce vizează indexarea pensiilor.

„În aceste condiţii Platforma DA anunță că deputații formațiunii niciodată, categoric, nu vor vota pentru micșorarea nivelului protecției sociale. În cazul aprobării de către executiv a unei asemenea inițiative se vor întruni pe deplin toate circumstanțele pentru înaintarea moțiunii de cenzură pentru Guvern și organizarea unor proteste populare masive. Îndemnăm toate partidele politice de opoziție să facem front comun în sprijinul cetățenilor Republicii Moldova afectați de politicile antipopulare ale lui Dodon, împotriva populismului, corupției, irosirii banului public și a tuturor resurselor țării în interese străine, partinice și electorale”, a punctat Andrei Năstase.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X