Anna Kournikova a născut. Enrique Iglesias este tată pentru a treia oară (FOTO)

Autor: , in Cultură/Media / 14 februarie, 2020, 17:33

Zvonuri că Anna Kournikova ar fi gravidă au apărut în urmă cu mult timp, însă acum s-au confirmat. Mai mult, fosta tenismenă a și născut, Enrique Iglesias devenind tată pentru a treia oară. Cei doi au postat primele imagini cu fetița pe rețelele de socializare.

În presa internațională se speculează demult că Enrique Iglesias și Anna Kournikova urmează să devina părinţi pentru a treia oară, însă nu a existat niciun anunț oficial în acest sens. Acum, nu mai este niciun dubiu.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova formează un cuplu discret, care încearcă să mențină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Numai că nu le iese de fiecare dată. Zvonurile ca fosta tenismenă ar fi iarași însărcinată au început încă din luna decembrie, când familia nu l-a mai însoțit pe artist la concertul din Madrid, așa cum se întâmpla de fiecare dată.

Înainte de a ne convinge că Anna Kournikova este însărcinată, cei doi au fost surprinși la plimbare cu yacht-ul. La acel moment, burtica Annei Kournikova era vizibilă, semn că ar fi deja într-un stadiu avansat al sarcinii.

Acum este oficial! Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt, din nou, părinți. În familia lor a mai venit un membru, o fetiță. Cei doi au postat imagini pe rețelele de socializare cu prima zi din viața bebelușului, scrie avantaje.ro.

Imaginile îi arată pe cei doi în culmea fericirii. My Sunshine 30.01.2020′, a fost mesajul postat în dreptul fotografiilor.

La fel de discreți au fost și cu sarcina anterioară a fostei jucătoare de tenis. În 2017, Anna a născut gemeni. Cei doi au o fetiță, pe care o cheamă Lucy şi un băiețel care a primit numele Nicholas. A fost o surpriză pentru toată lumea, având în vedere că au păstrat bine secretul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X