Candu, gata să voteze moțiunea simplă împotriva lui Ciocoi; Ce spune Filip

Autor: , in Politic / Populare / 16 februarie, 2020, 15:37

Deputatul PD Andrian Candu este de părere că Partidul Democrat ar trebui să voteze moțiunea simplă împotriva ministrului de Externe Aureliu Ciocoi, în timp ce președintele formațiunii, Pavel Filip, a evitat să ofere un răspuns clar.

Filip și Candu au avut opinii diferite în acest sens sâmbătă, în urma ședinței Consiliului Național Politic al PD.

„Mie nu mi s-a părut nici glumă, nici interpretare, el chiar a spus serios că forţele ruseşti au intervenit să evite vărsare de sânge. Părerea mea este că trebuie să fie votată această moţiune simplă”, a menţionat Andrian Candu pentru Publika TV.

În timp ce președintele formațiunii, Pavel Filp, a evitat să vină cu un răspuns clar.

„Părerea mea personală aici mai puţin contează, pentru că contează părerea echipei Partidului Democrat. Vom lua o decizie şi vă vom anunţa. Urmează la o următoare şedinţă a fracţiunii să avem aceste discuţii, să luăm o decizie, după care o să vă spunem şi Dumneavoastră”, a spus preşedintele PDM, Pavel Filip.

Amintim că deputații Blocului ACUM, fracțiunile Platforma DA și fracțiunea PAS, au depus în Parlament o moțiune simplă împotriva politicilor și acțiunilor ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X