Olesea Stamate s-a lansat în cursa electorală: „Împreună pentru dreptate” (VIDEO)

Autor: , in Politic / Populare / 16 februarie, 2020, 12:54

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate în cadrul alegerilor repetate din circumscripția Hîncești, Olesea Stamate, s-a lansat duminică în cursa electorală. Sloganul de campanie al acesteia este „Împreună pentru dreptate”.

La lansare, alături de Stamate, a participat conducerea partidului și mai mulți deputați ai PAS.

Olesea Stamate a declarat că a acceptat invitația Maiei Sandu, de a candida în această circumscripție, deoarece a fost o „chemare pentru a face dreptate”.

„Invitația Maiei Sandu este ca noi, cetățenii acestei țări, să fim mai puri, mai curajoși și mai uniți. Sloganul acestei campanii va fi ‘împreună pentru dreptate’. Îndemnăm toți locuitorii acestei circumscripții să lupte alături de noi împotriva hoților și pentru o echipă care este unica ce poate aduce dreptatea înapoi, în Republica Moldova”, a declarat Stamate.

„Olesea Stamate este un om care vrea și știe cum se face ordinea în țară. Împreună cu Olesea Stamate am pornit cea mai importantă și grea reformă, a justiției. Judecătorii și procurorii s-au unit cu corupții din Parlament și au început să ne pună piedici. Olesea Stamate este hotărâtă să continue această luptă, alături de echipa noastră”, a declarat președinta PAS, Maia Sandu.

Contracandidații Olesei Stamate pentru funcția de deputat sunt:

Ion Mereuță – PDM
Ștefan Gațcan – PSRM
Vitalie Balinschi – Partidul Șor
Dorin Chirtoacă – Blocul electoral UNIREA
Grigore Cobzac – candidat independent, susținut de PUN și Platforma DA
Anatolie Postolachi – PLDM

Alegerile în această circumscripție vor avea loc la 15 martie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X