Slusari comentează posibilitatea apariției unei coaliții PD-ACUM; Ce îl nemulțumește pe vicepreședinte PPDA

Autor: , in Politic / Populare / 17 februarie, 2020, 12:35

Vicepreședintele Platformei DA Alexandru Slusari nu vede mari perspective pentru crearea unei coaliții între PD și Blocul ACUM, mai ales după deciziile democraților de a-și alege vicepreședinții.

Slusari a comentat luni posibilitatea creării unei coaliții între PD și ACUM, în contextul unei posibile apropieri între cele două entități politice, după ce în presă a apărut informația că acestea vor vota o declarație comună în Parlament, iar Andrian Candu și-a manifestat susținerea pentru moțiunea simplă împotriva ministrului de Externe Aureliu Ciocoi.

„Ultimele modificări de cadre din PD, cu desemnarea noilor vicepreședinți, în opinia mea este un regres. Acolo vedem personaje toxice din anturajul lui Plahotniuc. Vedem și persoane servile actualului dictator Dodon. Cea mai mare problemă a PD este astăzi chiar PD. Alianță cu un partid care nu s-a curățat, nu văd cum este posibilă. Asta nu înseamnă că nu putem colabora în Parlament în legătură cu anumite proiecte. Dar eu alianță cu Andronachi și Nichiforciuc nu văd”, a declarat Slusari.

Amintim că Blocul „ACUM” şi Partidul Democrat din Moldova au început să întreprindă primii paşi pentru o eventuală colaborare în Parlament. Declaraţia a fost făcută de preşedintele fracţiunii PAS, Igor Grosu, la sfârșitul săptămânii trecute.

Totodată, deputatul PD Andrian Candu a anunțat sâmbătă că este de părere că Partidul Democrat ar trebui să voteze moțiunea simplă împotriva ministrului de Externe Aureliu Ciocoi, în timp ce președintele formațiunii, Pavel Filip, a evitat să ofere un răspuns clar.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X