18 profesori titulari de drept au depus dosarele de participare la concursul public organizat de Comisia juridică, numiri și imunități din Parlament pentru suplinirea a funcțiilor de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), în condițiile în care ieri a fost termenul limită de înregistrare.

Este vorba despre:

1. Osmochescu Nicolae
2. Mărgineanu Iurie
3. Baeșu Valeriu
4. Băieșu Sergiu
5. Ciugureanu-Mihailuță Carolina
6. Popa Victor
7. Coptileț Valentina
8. Manea Vladislav
9. Roșca Valentin
10. Țoncu Sanda
11. Spînu Ludmila
12. Belei Elena
13. Frunză Iurie
14. Sosna Alexandru
15. Crețu Ion
16. Fortuna Ghenadie
17. Vizdoga Tatiana
18. Buzinschi Ion

Pe site-ul Parlamentului au fost publicate CV-urile, scrisorile de motivare, proiectul privind principalele obiective și Declarația de avere și interese personale ale tuturor candidaților.

„Opiniile pe marginea candidaților înscriși în concurs pot fi prezentate în termen de 5 zile de la publicarea prezentului anunț la cristina.rotari@parlament.md cu mențiunea „opinie pe marginea candidaților la funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii din partea Parlamentului”. Comisia nu va lua în calcul opiniile anonime”, se arată într-un comunicat al Legislativului.

Amintim că defășurarea concursului are loc în baza unui nou regulament aprobat de Comisia juridică, numiri și imunități. Un element obligatoriu nou este prezentarea Declarației de avere și interese personale pentru anul 2019.

În urma concursului public urmează a fi selectați patru membri ai CSM.

Citește și: Candidații la funcția de membru al CSM își pot depune dosarele. Regula nouă pe care vor trebui s-o respecte (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here