Chicu nu e lăsat să prezinte raportul Guvernului. Ce scandează deputații ACUM

Autor: , in Politic / 21 februarie, 2020, 12:29

Prim-ministru Ion Chicu nu a fost lăsat de deputații ACUM să prezinte raportul de activitate pentru 100 de zile a Guvernului, care au blocat tribuna centrală a Legislativului. Drept soluție de alternativă, Zinaida Greceanîi a propus ca prim-ministrul să prezinte raportul de la tribuna guvernamentală. Nici acolo Ion Chicu nu a fost lăsat să vorbească, bruiat de scandările parlamentarilor din opoziție. „Rușine!”, „Jos Ciocoi!”, „Fricoși!” și „Mincinoși!”, au strigat aleșii poporului.

„Aveți curajul, fiți bărbat, veniți pe data de 27, toată ziua vom discuta, vom pune întrebări. Așa cum ați promis”, a declarat deputatul PAS, Igor Grosu.

„100 de zile se împlinesc astăzi. Eu vă prezint raportul”, i-a replicat Ion Chicu.

Președinta Parlamentului a intervenit pentru a calma situația.

„Stimați colegi, se anunță pauză de 30 de minute. Îi lăsăm pe colegi să strige”, a anunțat Greceanîi.

Înainte de a începe ședința plenară, deputații blocului ACUM au blocat tribuna Parlamentului. Ulterior, s-a anunțat că prim-ministrul Ion Chicu prezintă raportul de 100 de zile de activitate. Acesta a spus că are două scenarii – să prezinte raportul în 30 de minute sau 4 ore.

Citește și: Deputații, luați prin surprindere. Premierul Chicu merge astăzi la Parlament pentru a prezenta raportul de 100 de zile

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X