Conducerea PDM a refuzat propunerile de a negocia o coaliție cu blocul ACUM, afirmă Candu. Diacov neagă

Autor: , in Politic / 21 februarie, 2020, 14:18

Conducerea Partidului Democrat ar fi refuzat propuneri concrete de a negocia o coaliție cu blocul ACUM, a declarat Andrian Candu, invitat la emisiunea „În Profunzime” de la Pro TV. Aflat în același studio, președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a negat însă afirmația.

„Din speculații, dar venite chiar din capitale europene, am înțeles că au trimis mesaje mai discrete și chiar oameni care au propus ca echipa PDM să intre în negocieri cu blocul ACUM. Cu regret, și asta tot din informații care îmi vin din surse sigure de la partenerii de peste hotare, conducerea PDM a refuzat și a evitat aceste discuții”, a spus Candu, care în această săptămâna a părăsit fracțiunea democraților și Partidul Democrat din Moldova.

În același timp, Dumitru Diacov a negat afirmațiile.

„Eu nu știu de situații în care Partidul Democrat să respingă astfel de discuții. Liderii ACUM trebuiau să ridice telefonul, să sune și să spună: domnilor, vrem să bem o cafea sau un ceai. Nu s-a întâmplat lucru acesta”, a declarat deputatul, adăugând că partenerii externi n-ar trebui să se implice în politica moldovenească și să dea sfaturi.

Citește și: Democratul pe care Candu nu-l va primi în grupul Pro Moldova: „Este una dintre excepții” (VIDEO)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X