Minori și tineri de până la 28 de ani, găsiți de polițiști într-o clădire părăsită de pe Stadionul Republican (VIDEO)

Autor: , in Social / 21 februarie, 2020, 17:57

Teritoriul Stadionului Republican din Chișinău, care la moment este în ruine, a devenit locul ideal pentru oamenii străzii, care și-au făcut aici construcțiile auxiliare și locuiesc în condiții antisanitare.

În urma unei verificări efectuate de polițiști, în comun cu angajații Preturii sectorului Centru și reprezentanții ÎM „Autosalubritate”, au fost identificate nouă persoane care locuiau într-o anexă.

Conform oamenilor legii, trei din cele nouă persoane sunt minori cu vârstele cuprinse între 15 și 17 ani originari r. Criuleni, Telenești și or. Bălți, iar alte cinci persoane s-au dovedit a fi maturi cu vârstele cuprinse între 20 și 28 de ani.

Totodată s-a stabilit că minorii sistematic abandonează domiciliul și vagabondează pe străzile din Chișinău și duc un mod de viață antisocial, de nenumărate ori fiind depistați de polițiști vagabondând.

Poliția a stabilit că, de fiecare dată autoritățile publice locale de la locul de trai al minorilor au fost sesizate, astfel încât aceștia au fost transmiși în custodia lor, însă de fiecare dată aceștia abandonau domiciliul și reveneau pe străzile Capitalei.

De această dată, minorii au fost conduși la Serviciul Asistență Stradală din cadrul Primăriei mun. Chișinău, unde le-a fost acordat ajutor necesar.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X