„Tare mai cunoșteai tu la Plahotniuc! Cu 20 de minute înainte îți dădea foaia”. Replici între Sîrbu și Nedelea

Autor: , in Politic / 21 februarie, 2020, 18:40

Sergiu Sîrbu, unul dintre cei șase deputați care au părăsit Partidul Democrat în această săptămână, a declarat că unul dintre motivele deciziei sale este „lipsa totală de transparență” în modul în care se luau deciziile în formațiune în ultima perioadă. Invitat la emisiunea „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV, Sîrbu a afirmat că în ultimele două luni conducerea PDM nu anunța despre deciziile luate. A fost însă contrariat de democratul Veaceslav Nedelea: „Tare mai cunoșteai tu la Plahotniuc. Cu 20 de minute înainte îți dădea foaia. Lăsăm…”, a intervenit consilierul municipal din partea PDM.

„Tare mai cunoșteai tu la Plahotniuc! Cu 20 de minute înainte îți dădea foaia. Lăsăm…”, a intervenit democratul Veaceslav Nedelea.

Democratul a fost contrazis de Sîrbu.

„Nu este adevărat. În fiecare săptămână aveam ședințe și dumneavoastră tot ați participat. Erau cazuri când discutam câte 5-6 ore. Venea Plahotniuc la o ședință cu o propunere, după șase ore de dezbateri, flămânzi, chinuiți și obosiți ieșeam cu altă decizie”, a spus deputatul grupului „Pro Moldova”.

„Mai mult ca atât, eu regret foarte mult și-mi pare foarte rău că respectatul domn Filip, care de multe ori a recunoscut în public că se luau decizii în format de dezbateri lungi, acum își schimbă poziția și deja dă cu piciorul în cel care put și simplu l-a susținut ani de zile și l-am votat în funcție de ministru și de prim-ministru și l-am susținut și la congres, și am avut o mare speranță că va consolida această echipă. Regretăm mult, ne pare foarte rău. Cu lacrimi în ochi trebuie să spun asta. Am avut foarte mare speranță la 7 septembrie că domnul Filip va fi un adevărat lider care va consolida această echipăUnde am ajuns? De șase luni Partidul Democrat dispare de pe scena politică. Nu suntem vizibili. Nu știm unde mergem”, a mai spus Sergiu Sîrbu.

Veaceslav Nedelea a negat faptul că Pavel Filip dă acum cu piciorul în cei care au plecat și a afirmat că prin aceste declarații Sergiu Sîrbu își justifică plecarea. „Imaginația dumitale dispare. Partidul crește, se extinde, nu mor caii când mor câinii”, a declarat acesta.

„Sperăm că așa va fi”, a adăugat Sîrbu.

Amintim că șase deputați au anunțat recent plecarea din Partidul Democrat. Este vorba de Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici și Grigore Repesciuc.

Citește și: (DOC) Întreaga organizație raională PDM Rezina a părăsit formațiunea

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X