Babuc îl acuză pe Candu de minciună: Nu am solicitat și nu mi s-a propus să fac parte din Guvern (VIDEO)

Autor: , in Politic / Populare / 21 februarie, 2020, 13:41

Vicepreședinta Partidului Democrat, Monica Babuc, îl acuză pe fostul său coleg de partid, Andrian Candu, de minciună, după ce acesta a declarat că ea ar urma să ajungă în funcția de ministru al Educației, în urma oficializării coaliției PD-PSRM.

Babuc i-a acuzat pe cei 6 deputați care au părăsit PD, că au pus „toate tunurile mediatice de care dispun” împotriva formațiunii politice din care face parte și a sa personal. Ea a spus că nu s-a discutat cu PSRM despre formarea unei coaliții, ci doar despre agenda viitoare a Guvernului.

„Nu au discutat discuții despre formarea unei coaliții cu PSRM. Acest argument este unul fals. S-a insinuat de către colegii noștri că am partajat fotolii de miniștri, cu anunțarea unor nume concrete, inclusiv al Monicăi Babuc. Este un fals. Niciodată, nimeni, nu a avut cu mine nicio discuție, nicio ofertă, iar eu nu am avut nicio solicitare de a obține un portofoliu într-un Guvern de coaliție”, a declarat Babuc.

Ea a mai spus că vorbește limba română și se consideră româncă și că nu a renunțat la valorile identitare, așa cum ar fi fost acuzată de către anumite portaluri.

Partidul Democrat urmează să primească patru ministere în Guvern, iar în cazul a două dintre fotolii deja s-a decis cine le va ocupa, susține Andrian Candu.

El a declarat joi, în cadrul unei emisiuni de la postul N4, că există „negocieri avansate în privința creării unei coaliții între PD și PSRM”.

„Ministerul Educației, unde ar fi ministru Monica Babuc. Locul dumneai ca vicepreședinte al Parlamentului o să fie luat de Ruxanda Glavan. Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Generale va merge la Vasile Bîtcă. Ministerul de Externe se mai discută, iar ministrul de interne probabil cineva care e mai aproape de PD, dar nu e direct în partid”, a dezvăluit Candu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X