Ministra Dumbrăveanu, chemată la sediul PDM pentru a prezenta raportul de 100 de zile de activitate

Autor: , in Social / 24 februarie, 2020, 18:20

Partidul Democrat din Moldova (PDM) îi cere ministrei Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, să meargă la una din ședințele partidului, pentru a prezenta raportul de 100 de zile de activitate. Democrații spun că vor să știe și despre măsurile luate de ministerul de resort cu privire la noul coronavirus.

„Fracțiunea Partidului Democrat Moldova o invită pe Dna Viorica Dumbrăveanu, ministrul sănătății, muncii și protecției sociale la ședința fracțiunii din 26 februarie ora 12.00, pentru a prezenta măsurile întreprinse de Guvernul Republicii Moldova în scop de depistare precoce a bolnavilor și prevenirea declanșării epidemiei cu coronavirus. Pericolul pentru țara noastră este iminent, în contextul focarelor apărute în Italia, destinație frecventă a cetățenilor moldoveni”, a scris democrata Ruxanda Glavan pe o rețea de socializare.

„Totodată vom audia raportul pentru primele 100 de zile de activitate ale ministerului de resort în domeniul social și sănătate”, se mai arată în mesajul Ruxandei Glavan.

De menționat că prim-ministrul Ion Chicu a eșuat în prezentarea raportul de 100 de zile de activitate vineri, 21 februarie, când a mers la Parlament în grabă, chiar dacă deputații stabiliseră că raportul va fi audiat la 27 februarie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X