Șeful statului Igor Dodon nu va accepta propunerea fostei prim-ministre Maia Sandu de a se prezenta la o dezbatere televizată pe subiectul celor 100 de zile de activitate ale Guvernului condus de Ion Chicu.

Dodon susține că nu va accepta propunerea liderei PAS, acuzând că aceasta a intrat prea repede în campanie pentru alegerile prezidențiale.

„Doamna Sandu prea repede a intrat în campania prezidențială. Atunci când vor fi alegeri prezidențiale se va dezbate cu cei care vor fi candidați la funcția de președinte”, a spus Dodon.

Întrebat dacă va accepta propunerea de a merge la dezbateri, șeful statului a spus că „eu nu sunt candidat la funcția de președinte”.

Citește și: Guvernul Chicu, acuzat că folosește metodele practicate „în timpul lui Plahotniuc”. Sandu: Realegerea lui Dodon este singurul lor scop (VIDEO)

În cadrul unei conferințe de presă de astăzi, fosta prim-ministră a prezentat „Raportul alternativ de 100 de zile al guvernului Dodon” și l-a provocat pe șeful statului la o dezbatere televizată, în cazul în care acesta nu va fi de acord cu raportul celor din PAS.

„Dacă nu îi este teamă, îl invit să mergem la o dezbatere televizată la Moldova 1 pentru ca oamenii să înțeleagă din prima sursă ce se întâmplă în țară și să nu fie mințiți de dimineață până seara la televiziunile controlate de către Dodon”, a spus Maia Sandu.

Lidera PAS a explicat câteva aspecte, care potrivit ei, fac ca Guvernul Chicu să fie considerat „incompetent”. Mai mult, aceasta a spus că „acțiunile din cele 100 de zile ne arată clar că acest Guvern are o singură preocupare – realegerea lui Igor Dodon și asigurarea unui alt regim corupt, de data aceasta în frunte cu Dodon”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here