(DOC) Un deputat democrat se alătură grupului Pro Moldova. Diacov: „M-a sunat cu lacrimi în ochi”

Autor: , in Politic / Populare / 28 februarie, 2020, 21:25

Deputatul democrat, Gheorghe Brașovschi, a anunțat vineri seară ca părăsește rândurile Partidului Democrat și se alătură echipei Pro Moldova. Astfel, grupul parlamentar condus de Andrian Candu ajunge să numere șapte deputați.

„Ultimele evoluţii în Partidul Democrat din Moldova m-au determinat să iau o decizie foarte grea, dar asumată. Declar că am decis să părăsesc fracțiunea Partidului Democrat din Moldova și echipa PDM.

În ultimii ani, în echipa Partidului Democrat am reuşit să facem multe lucruri frumoase, să realizăm fapte concrete şi să aducem încrederea oamenilor în viitor. Din păcate, în prezent, nu mai am o susţinere necesară în cadrul partidului pentru a continua să muncesc în această direcţie”, se arată în mesajul publicat de Gheorghe Brașovschi pe contul său de Facebook.

„Pentru a putea realiza, în continuare, angajamentele asumate faţă de cetăţeni, am decis să mă alătur colegilor mei din grupul parlamentar PRO MOLDOVA, condus de Andrian Candu”, a anunțat parlamentarul ales la scrutinul parlamentar din 24 februarie 2019 pe circumscripția nr. 12 – Sângerei.

Diacov: M-a sunat cu lacrimi în ochi, cerându-și scuze

„Acum câteva minute m-a sunat colegul de fracțiune Gheorghe Brasovschi. Cu lacrimi în ochi, cerându-și scuze, mi-a spus că părăsește fracțiunea și se alătură grupului Candu.

Am încercat să-i lămuresc, să-l conving. Am înțeles că totul deja e rezolvat. A plâns el, am plâns și eu! Mare tragedie! Când înțelegi și nu poți face nimic!”, a scris pe Facebook președintele de onoare al Partidului Democrat.

Amintim că grupul Pro Moldova din Parlament a ajuns, cu această ocazie, la șapte membri. Ceilalți șase sunt Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici și Grigore Repesciuc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X