Atac furibund al lui Voronin la adresa lui Diacov: Luai 18 mii de euro pe lună de la Plahotniuc

Autor: , in Politic / Populare / 29 februarie, 2020, 11:16

Schimbul dur de replici între președintele de onoare al PD Dumitru Diacov și liderul PCRM Vladimir Voronin continuă. De data aceasta liderul comunist i-a dedicat un întreg text pe site-ul PCRM lui Diacov.

După ce Diacov l-a acuzat pe Voronin că ar fi primit bani pentru 8 dintre cei 14 deputați PCRM care au ajuns la PD, Voronin s-a dezlănțuit la adresa fostului său coleg de Parlament.

„Tu, Parlamentul și toată republica au văzut declarațiile mele cu privire la trădarea celor 14. A fost numită și suma pentru care au fost cumpărați. Au fost spuse nume, cine și ce a cumpărat din banii pentru trădare. Despre asta s-a vorbit la mai multe televiziuni. Dar atunci tu, Plahotniuc și toată organizația voastră criminală, inclusiv Procuratura și CNA, nu erați interesați de aceste fapte”, acuză Voronin.

Liderul comunist îl mai acuză pe Diacov că ar fi primit într-o perioadă, de la Plahotniuc, „10 mii de euro pe lună pentru lingușeală și 8 mii de euro pe lună pentru chiria sediului”, înscris pe numele fiicei sale.

Voronin s-a referit și la acuzațiile lui Diacov, precum că Voronin e supărat pe el deoarece nu a acceptat să facă o coaliție cu PCRM în anul 2009.

„După alegerile din 2009, PCRM avea 60 de mandate și m-a ales pe mine președinte al Parlamentului, fără ajutorul tău și al oamenilor tăi. Adevărul e că însuși tu ne implorai să fii ales președinte. Chiar dacă stai prost cu memoria, trebuie să ții minte bine reacția mea și unde te-am trimis. Acestea sunt doar câte detalii din biografia de trădător, lingău, carierist și speculant”, a mai menționat Voronin, specificând că va mai oferi detalii ulterior.

Schimburile de replici între cei doi au început după ce Vladimir Voronin a declarat despre Diacov că „până n-o să scape clasa politică de cadre ca Diacov, n-o să se înceapă ceva normal în țară”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X