Reacția lui Filip după ce încă un deputat a părăsit PD

Autor: , in Politic / Populare / 29 februarie, 2020, 10:51

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, acuză că banii ar sta la baza deciziei deputatului Gheorghe Brașovschi, de a părăsi formațiunea politică.

„Sponsorii “au decis să contribuie cu bani proprii și au adunat”… tocmai 7 deputați. Azi au mai “curățat” PDM de unul, care era de la bun început în grupul plecat, însă l-au mai lăsat câteva zile pentru diversitate, ca să pară în mod fals că plecările sunt în cascadă. Resetarea PDM merge bine: cei care au venit în partid pentru bani au înțeles că acea epocă s-a încheiat și nu-și mai găsesc locul în PD, așa că pleacă de bună voie”, a comentat Filip.

Deputatul democrat, Gheorghe Brașovschi, a anunțat vineri seară ca părăsește rândurile Partidului Democrat și se alătură echipei Pro Moldova. Astfel, grupul parlamentar condus de Andrian Candu ajunge să numere șapte deputați.

„Ultimele evoluţii în Partidul Democrat din Moldova m-au determinat să iau o decizie foarte grea, dar asumată. Declar că am decis să părăsesc fracțiunea Partidului Democrat din Moldova și echipa PDM.

În ultimii ani, în echipa Partidului Democrat am reuşit să facem multe lucruri frumoase, să realizăm fapte concrete şi să aducem încrederea oamenilor în viitor. Din păcate, în prezent, nu mai am o susţinere necesară în cadrul partidului pentru a continua să muncesc în această direcţie”, se arată în mesajul publicat de Gheorghe Brașovschi pe contul său de Facebook.

Amintim că grupul Pro Moldova din Parlament a ajuns, cu această ocazie, la șapte membri. Ceilalți șase sunt Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici și Grigore Repesciuc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Numai Filip e in partid pentru idealurile democratice,da cei plecati erau pentru bani! Hotilor si tradatorilor de tara! Pentru bani va vindeti pe voi-asta e treaba voastra personala,da voi vindeti si tara,voi tradati alegatorii vostri pentru a va acoperi fundul vostru si a stopa dosarele. Ati facut cirdasie cu dodon si incepeti sa schimbati si limba,si istoria Moldovei. Tradatori!!! si cei plecati,si cei ramasi! Voi faceti tirg da nu politica in tara acasta!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X