Cine este noua președintă a Consiliului de Supraveghere de la Teleradio-Moldova

Autor: , in Cultură/Media / 3 martie, 2020, 19:05

Cu şase voturi pro şi unul împotrivă, Violeta Cojocaru a fost aleasă preşedinte al Consiliului de Supraveghere a Instituţiei Publice Compania „Teleradio – Moldova” (CS). Decizia a fost luată în cadrul unei şedinţe extraordinare a CS, desfăşurată astăzi, anunță trm.md.

„Pentru perioada de trecere o să lucrez pentru a asigura continuitatea şedinţelor CS (…) Va fi o perioadă scurtă, dar o să revizuim managementul, ca să nu ne vedem doar o dată pe săptămână”, a spus Violeta Cojocaru.

Tot în şedinţa de astăzi, 3 martie, membrii CS au luat act de solicitarea de demise din funcţia de preşedinte al CS a lui Nicolae Spătaru, care pe 4 martie îşi încheie mandatul. Prin urmare, Nicolae Spătaru va continua, să îşi îndeplinească atribuţiile de membru al CS până mâine.

La şedinţă au participat 7 membri ai CS.

Violeta Cojocaru este doctor habilitat în drept, decan al Facultăţii de Drept de la Universitatea de Stat din Moldova. Pe 9 aprilie 2019 a fost aleasă membru al Consiliului de Supraveghere în urma unui concurs desfăşurat de Consiliul Audiovizualului.

CS este constituit din 9 membri, personalităţi publice cu calificări profesionale în diverse domenii şi îşi desfăşoară activitatea în baza propriului regulament de organizare şi funcţionare, aprobat de către acesta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X