Precizarea deputatei de la Chișinău care a intrat în carantină

Autor: , in Actualitate / Politic / 3 martie, 2020, 19:13

Deputata fracțiunii Partidul Acțiune și Solidaritate, Galina Sajin, s-a izolat la domiciliu, după ce pe 26 februarie a revenit din Italia. Informația a fost confirmată pentru Cotidianul.md de către deputată.

Galina Sajin spune că s-a autoizolat doar din motiv de precauție.

„M-am autoizolat doar din motiv de precauție. Nu sunt bolnavă. Comunic zilnic cu medicul. Am luat această decizie împreuna cu colegii de partid, căci responsabilitatea e o valoare pentru noi”, a declarat deputata Galina Sajin.

Amintim că, în cazul celor șapte moldoveni suspecți, printre care copii, veniți de curând din Italia, testele nu au confirmat prezența coronavirusului de tip nou COVID-19 . Informațiile sunt prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Citește și: Coronavirusul nu a fost confirmat în cazul celor 7 moldoveni reveniți din Italia

Anterior, alte trei persoane revenite din Italia, doi maturi și un copil au fost testați la prezența noului virus, iar rezultatele la fel au fost negative.

De menționat că două moldovence aflate în Italia au fost diagnosticate cu coronavirusul de tip nou COVID-19. Primul caz a fost depitat la 28 februarie, la o femeie care a avut grijă de o bătrână din Italia, care ulterior a decedat din cauza virusului.

Citește și: Mărturiile moldovencei din Italia, diagnosticată cu coronavirus

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *