Un tânăr deținea droguri de 300.000 de lei în Chișinău. Momentul reținerii (VIDEO)

Autor: , in Social / 6 martie, 2020, 17:29

Un tânăr a fost reținut în timp ce verifica ascunzișurile unde erau plasate drogurile după care le fotografia. Operațiunea a avut loc la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Grenoble, Chișinău.

La fața locului, grupa operativă a Inspectoratului Botanica și ofițerii de investigație a grupei specializate pentru documentarea cazului, au constatat că tânărul are 24 ani și este locuitor a Capitalei, iar asupra acestuia a fost depistat un pachet cu masă vegetală cu miros specific, ulterior acesta a arătat și unde erau plasate pachetele. În total fiind depistate 6 ascunzișuri unde individul a ascuns drogurile. Forțele de ordine au ridicat circa 750 grame de droguri de tip „Marijuana” .

În urma percheziției autorizată la domiciliul învinuitului, au fost depistate 29 de pachete învelite în bandă adezivă, ce conțineau substanțe narcotice de tip ,,MDMA’’ şi ,,Amfetamină’’ şi un pachet de ,,Marijuană’’.

În total forțele de ordine au ridicat circa 1.250 grame de ,,Marihuana’’ şi 29 grame de stupefiante de tip ,,MDMA’’ şi ,,Amfetamină’’.

Tânărul de 24 de ani și-a recunoscut vinovăția, comunicând că realiza drogurile prin intermediul aplicației Telegram.

Valoarea drogurilor ridicate de forțele de ordine constituie circa 300.000 lei.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar conform legislației în vigoare acesta riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *