Cărucioare furate din scările blocurilor din Capitală. Cum au fost filmați hoții (VIDEO)

Autor: , in Social / 12 martie, 2020, 18:09

Trei persoane au fost implicate într-un şir de furturi în sectorul Rîșcani al Capitalei. Aceştia furau cărucioare pentru copii care erau lăsate fără supraveghere în incinta blocurilor de locuit. Făptașii s-au dovedit a fi doi bărbați, ambii de 35 ani și o doamnă în vârstă de 40 ani, domiciliaţi în Capitală.

Cele 3 persoane sunt învinuită că au furat cel puțin 5 cărucioare, care apoi le-au vândut unor intermediari la preţuri simbolice.

În cadrul investigaţiilor desfăşurate poliţiştii au depistat camerele de supraveghere, care au surprins momentul cum indivizii fură cărucioarele pentru copii și se deplasează într-o direcție necunoscută. Două cărucioare au fost depistate de polițiști care au fost ridicate şi urmează a fi reîntoarse proprietarilor.

Este de menționat că toți trei indivizi anterior au fost cercetați penal penal pentru infracțiuni similare.

Actualmente, bărbații și femeia, sunt cercetați penal pentru furt și riscă o pedeapsă cu amendă de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare pe un termen până la 4 ani.

Activitatea ilegală a celor 3 persoane a fost demascată de ofițerii de investigație a sectorului Rîşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X