(VIDEO) „Își mai dau câte o palmă, un pumn”. În PD sunt două grupuri care se confruntă în continuare, afirmă Candu

Autor: , in Politic / 12 martie, 2020, 12:43 Etichete: ,

În Partidul Democrat există două grupuri aproximativ egale ca număr, care se confruntă în continuare, afirmă fostul democrat, Andrian Candu. „Am impresia că grupurile respective, uneori, aflându-se în confruntare, își mai dau câte o palmă și câte un pumn, inclusiv folosind anumite instrumente pe care le aud, pentru a se măsura cu puterea, cine este mai bun decât altul”, a declarat liderul grupului Pro Moldova în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

„Atunci când am plecat, dar și la ora actuală, în PD au rămas două grupuri care se confruntă în continuare. Este grupul numit Pavel Filip și grupul numit, haideți să denumim abstract, Eugeniu Nichiforciuc. Ele cam sunt egale la număr. Plus, minus, în funcție de anumite dispoziții și evenimente. Dar în mare parte sunt egale. Plus, mai e un grup micuț care perindează între ele”, a spus Candu.

„Fiecare își are caracteristica sa. În grupul Filip sunt oameni mai apropiați de domnul Filip, care au lucrat împreună în Guvern. Este o echipa guvernamentală și nu doar. Este o echipă guvernamentală+. Celălalt grup este coagulat în jurul altor chestiuni și interese”, a mai spus ex-președintele Parlamentului.

Amintim că Andrian Candu a vorbit și anterior despre existența celor două grupuri de interese în interiorul PDM. Cu referire la Eugeniu Nichiforciuc, Candu a spus că deputatul are un comportament pe alocuri agresiv, jucând un rol de supraveghetor asupra celorlalți deputați democrați. Nichiforciuc nu a comentat acuzațiile fostului său coleg de partid.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X