Ex-miniștrii Popovici, Ciocoi și Gaiciuc revin în echipa lui Dodon. Cine și cu ce se va ocupa

Autor: , in Politic / 16 martie, 2020, 17:58

Președintele țării, Igor Dodon, a semnat Decrete privind numirea a trei consilieri ai Președintelui Republicii Moldova. Se întâmplă după ce, socialiștii și democrații au ajuns la o înțelegere și au semnat Acordul de alianță dintre PSRM și PDM.

Noii consilieri ai lui Igor Dodon au devenit Corneliu Popovici, Aureliu Ciocoi și Vicor Gaiciuc.

Astfel, ex-ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici a fost numit consilier în domeniul educației, culturii și cercetării

Ex-ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Aureliu Ciocoi va ocupa funcția de consilier în domeniul politicii externe.

Ex-ministrul Apărării, Victor Gaiciuc, mai nou, este consilier în domeniul apărării şi securităţii naţionale, secretar al Consiliului Suprem de Securitate.

Citește și: PD preia 5 portofolii în Guvern; Cine vor merge la Apărare, Educație, Externe și Economie

„Le-am mulțumit tuturor pentru activitatea desfășurată în funcțiile de miniștri și i-am felicitat cu prilejul revenirii în echipa prezidențială. Mi-am exprimat convingerea că și pe viitor își vor depune eforturile în îndeplinirea cu succes a sarcinilor responsabile care le revin”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, Acordul de alianță dintre PSRM și PDM a fost semnat luni, 16 martie, in incinta Parlamentului de către președinta PSRM, Zinaida Grecenîi, și președintele PDM, Pavel Filip.

Citește și: PD și PSRM au ajuns la o înțelegere. Greceanîi și Filip au semnat acordul de coaliție

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X