Sturza, către Dodon: Sunteți un om care merită tot disprețul

Autor: , in Politic / 16 martie, 2020, 18:35

Fostul premier Ion Sturza îl acuză pe președintele Igor Dodon de tergiversare premeditată a introducerii stării de urgență în Republica Moldova, pentru „a crea coaliții cu escrocii politici Diacov și Filip”. Mai mult, Sturza consideră că alegerile de duminică de la Hâncești au dus „la abator” zeci de mii de oameni „sub pretextul unor alegeri fără nicio miză”.

„Poporul v-a ales pentru a avea grijă de nevoile oamenilor. Ca răspuns ce faceți, trimiteți zeci de mii de oameni la abator sub pretextul unor alegeri fără nici o miză? Tergiversați premeditat introducerea stării de urgență pentru a crea coaliții cu escrocii politici Diacov și Filip? Și asta pentru a vă asigura confortul realegerii?! Ați ținut în șah, că așa vă place, guvernul și întreaga țară pentru propriul moft. Ce sentiment au în suflet azi prim-ministrul, foștii și actualii membri ai guvernului?! I-ați dat satisfacție cuiva? Cu ce preț? Cu siguranța oamenilor?”, a scris Ion Sturza pe contul său de Facebook.

„Pentru mine sunteți un cinic, un om care merită tot disprețul. Oameni buni, spălați-vă pe mâini de așa „politicieni”!”, a adăugat ex-premierul.

Amintim că astăzi, 16 martie, Igor Dodon a cerut Guvernului să solicite Parlamentului decretarea stării de urgență la nivel național privind situația epidemiologică cauză de COVID-19.

La nivel național funcționează deja Codul roșu de situație epidemiologică agravantă.

Cu toate acestea, scrutinul parlamentar de duminică, 15 martie, din circumscripția nr. 38 – Hâncești, nu a fost anulat. Asta în condițiile în care un pacient infectat cu COVID-19 este originar din satul Bălceana, raionul Hâncești. În cursul zilei de astăzi, 16 martie, localitatea a intrat în carantină.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X