Un antrenor de 21 de ani din Spania a murit de coronavirus, după ce a aflat în spital că avea și cancer

Autor: , in Externe / 16 martie, 2020, 18:33

Francisco Garcia, antrenorul în vârstă de 21 de ani al unei echipe de fotbal de tineret din Spania, a murit în urma infectării cu coronavirus. Tânărul a aflat că suferă de leucemie abia când a mers la spital cu simptomele noului virus.

Garcia avea o afecțiune medicală gravă care l-a făcut mai vulnerabil în fața virusului decât ar fi în mod normal o persoană de vârsta lui, însă a aflat despre forma de cancer de care suferea abia după ce s-a prezentat la spital cu simptome de coronavirus.

Clubul Atletico Portada Alta din Malaga, unde Francisco Garcia antrena o echipă de tineret, a confirmat moartea sa duminică, președintele Pep Bueno declarând că starea tânărului s-a deteriorat rapid.

„Am primit un telefon de la spital duminică, la ora 7 seara, și mi s-a spus că starea lui se stabilizase, dar la o oră după… Coronavirusul s-a adăugat unei boli grave de care suferea. Nu pot să cred ce s-a întâmplat”, a spus Pep Bueno, scrie Digi24.

Aproape 300 de oameni au murit în urma epidemiei de coronavirus din Spania.

Numărul total al cazurilor de infecţie cu noul coronavirus în Spania a urcat luni la 8.744, dintre care aproape 1.000 în ultimele 24 de ore, a anunţat Fernando Simon, şeful Centrului naţional de alertă sanitară.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X