20 de studenți din căminul UTM, suspectați de COVID-19, au primit rezultatele testelor

Autor: , in COVID-19 / Social / 21 martie, 2020, 18:38

Un număr de 20 de studenți aflați în carantină într-un cămin al Universității Tehnice din Moldova au fost transportați la spital în seara zilei de vineri, iar doi studenți au ajuns astăzi la spital. Aceștia au fost testați la infecția cu COVID-19, iar rezultatele au ieșit negative, susține ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Conform sursei, în seara zilei de vineri au fost internați 20 de studenți ai căminului UTM, iar astăzi alți doi studenți au ajuns la spital.

Studenții au fost supuși testării, iar rezultatele au ieșit negative. Astfel, ministra Sănătății a anunțat că aceștia nu se vor întoarce în cămin, ci vor fi trimiși acasă, să stea în carantină.

Cei doi studenți internați astăzi la spital sunt în așteptarea rezultatelor, fiind internați în spital.

Citește și: Încă 14 persoane, infectate cu COVID-19 în Republica Moldova. 2 bolnavi vin din regiunea transnistreană

Restul studenților rămân în carantină în căminul UTM, sub un regim maxim de supraveghere. Studenții stau câte unul în camere.

Amintim că după ce o studentă a Universității Tehnice din Moldova a fost diagnosticată cu coronavirus, căminul unde locuia fata a fost plasat în carantină începând de joi, 19 martie. În clădire au rămas aproximativ 50 de persoane.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X