Restricţiile de circulaţie impuse de guvernele a numeroase ţări nu reprezintă soluţia de contracarare a epidemiei, avertizează un oficial de rang înalt din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), conform Mediafax.

Naţiunile nu pot pur şi simplu doar să blocheze activităţile sociale pentru a învinge coronavirusul, afirmă Mike Ryan, directorul Programului de Urgenţe Medicale al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), explicând că sunt necesare şi măsuri medicale sistemice, pentru a se evita reapariţia virusului mai târziu.

„Trebuie să ne concentrăm cu adevărat pe depistarea celor care sunt bolnavi, a celor care au virusul, trebuie să îi izolăm, să le găsim contactele şi să le izolăm”, a declarat Mike Ryan într-un interviu acordat BBC.

„Pericolul cu aceste măsuri de blocare a deplasărilor este că dacă nu sunt impuse acum măsuri puternice de sănătate publică, după ce vor fi anulate restricţiile de deplasare şi blocajele, pericolul este ca boala să reapară”, a subliniat oficialul OMS.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 COMENTARIU

  1. De ce nu se găsește Antidotul împotriva acestei Pandemii?! – de ce trebuie sa moara atitia oameni?! Toți. Doctorii din lume nu sint instere sa găsească Antidotul împotriva coroanei virus?! Se investește bani de ordinul biliard, triliarde în bombe și arme ptr. A distruge omenirea, nu ptr. a trai un trai mai bun, a nu se muri în masa. Pentru armament sunt bani, dar a se face i vestiți, investigații în Medicina U sunt bani. Cei în virsta, trebuie sa moara nu mai aduc beneficii statului, și ptr. asta trebuie sa moara?! de ce?! ei au muncit la timpul lor, iar munca lor trebuie respectata, și Susținuți și Respectați, și luați în considerare ca toți ceilalți tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here