Solistul trupe „7 Klase” a fost găsit strangulat. Cadavrul tânărului a fost depistat de o rudă, care a mers să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon. Informația a fost confirmată pentru Cotidianul.md de producătorul trupei Iurie Bădicu.

Producătorul trupei a evitat să ne ofere detalii, însă, ulterior a venit cu un mesaj pe o rețea de socializare.

Tânărul de 22 de ani a fost găsit strangulat în acestă dimineață.

Update

Iurie Bădicu anunță că, le mai probabil, tânărul va fi înmormântat în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, aolo unde locuiește bunelul său. Mama și tata artistului se află peste hotare și nu se știe dacă au revenit în țară, în contextul regimului de pandemie COVID-19.

Povestea celor de la „7 Klase” a fost scrisă pe 07.07.2017, număr care în prezent îi definește ca trupă. Cu instrumente clasice și o piesă de tango, cei cinci băieți din Chișinău au ridicat sala în picioare la Românii au Talent și au ajuns până în semifinale. Ulterior, popularitatea băieților a crescut și mai mult.

Pe 8 octombrie 2018, „7 Klase” au lansat varianta piesei „Fata urbană” susținută de HaHaHa Production.

„Plec din Chișinău”, cea mai recentă piesă semnată 7 Klase și produsă de HaHaHa Production, a devenit hit în Republica Moldova și România în doar trei luni de la lansare.

În 2019 trupa a câștigat Trofeul Best Project 2019 – cea mai bună trupă la Moldova Music Awards, cea mai importantă gală din industria muzicală din Republica Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here