Armata Română a ieșit în patrulare pe străzile din București, în contextul stării de urgență, de astăzi de la ora 12:00 intrând în vigoare măsuri mult mai restrictive în lupta contra noului coronavirus.

Mai multe vehicule militare Humvee au apărut pe străzile din București. Autoritățile române spun că nu există motive de panică, militarii fiind prezenți în stradă doar ca ajutor pentru polițiști, scrie digi24.ro.

„Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi! Militarii Batalionului 265 Poliție Militară „Tudor Vladimirescu” au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență. Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere”, a transmis MApN pe pagina de Facebook.

În România este interzis accesul cetățenilor pe străzi pe timp de noapte, fără un motiv bine întemeiat. Sunt impuse mai multe restricții în privința circulației și pe timp de zi, care vizează în special persoanele în etate.

Pe teritoriul României au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus).

Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here