Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, le-a cerut oamenilor să nu mai meargă în biserici în perioada pandemiei de coronavirus, pentru a nu contribui la propagarea bolii.

Într-o adresare pe pagina sa de Facebook, Năstase i-a îndemnat pe oameni să se roage de acasă și să nu se pună în pericol pe ei și alte persoane, participând la ceremoniile religioase, unde există premizele răspândirii noului tip de coronavirus.

El a făcut un apel în special persoanelor în etate, cele mai expuse pericolului COVID-19.

„Vă rog din suflet să stați acasă. Paza bună trece primejdia rea. Asta am stabilit și cu mama mea, un credincios desăvârșit. Haideți să ne rugăm de acasă. Eu astăzi mă voi ruga la telefon cu mama mea”, a declarat Andrei Năstase.

„Am rugat-o să stea acasă. Să se roage pentru noi, dar să o facă de acasă. Trebuie să înțelegem că este extrem de important să evităm spațiile publice. Îl avem pe Dumnezeu și în casele noastre”, a mai spus Năstase.

Publicată de Andrei Nastase pe Miercuri, 25 martie 2020

Amintim că, în ciuda avertizărilor autorităților, duminica trecută au avut loc slujbe în majoritatea bisericilor din Republica Moldova. În peste 300 dintre acestea slujbele s-au ținut chiar în interiorul bisericilor, iar în marea majoritate a lor oamenii s-au împărtășit cu aceeași linguriță.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 COMENTARIU

  1. […] В своем обращении на странице в Facebook Нэстасе призвал людей молиться дома и не подвергать опасности себя и других, участвуя в религиозных церемониях, где есть предпосылки для распространения коронавируса нового типа, передает cotidianul.md […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here