102 ani de la Unirea Basarabiei cu România ar putea fi marcați online

Autor: , in Social / 26 martie, 2020, 18:11

Platforma unionistă „Acţiunea 2012″ îi îndeamnă pe „toţi cei care simt româneşte să marcheze online pe 27 martie 102 ani de la Unirea Basarabiei cu România”.

Într-un anunţ al unioniştilor se menţionează că, „anul acesta, din cauza pandemiei COVID-19, nu vom mai putea sărbători în stradă, dar „Acţiunea 2012″ îi invită pe toţi să participe la Marea Adunare Online – cea mai amplă manifestaţie virtuală pentru Reunire”

„„Suntem cu toții conștienți de provocarea în fața căreia se află întreaga omenire, pandemia Covid-19. Acest lucru nu ne va opri din a ne bucura și a ne aminti că suntem români și că pe 27 martie se împlinesc 102 ani de când Sfatul Țării din Basarabia a votat Unirea cu Patria Mamă România! Pe 27 martie, nu ne vom asuma niciun risc și nici nu vom ajuta inamicul să se răspândească mai departe sărbătorind în stradă, anul acesta #StămAcasă și vom participa la cea mai amplă manifestație online”, menționează reprezentanții Acțiunii.

Potrivit lor, la manifestaţie poate participa oricine, oriunde s-ar afla. Pentru aceasta trebuie făcută o scurtă filmare cu un mesaj unionist, care să fie trimisă apoi organizatorilor.

Toate „mesajele de solidaritate, de Unire, de unitate vor fi difuzate live pe 27 martie 2020, de la ora 16:00, pe pagina de facebook Basarabia e România”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X