Moldoveanul care a violat o minoră după ce a revenit din Italia, eliberat din izolator și plasat în arest la domiciliu

Autor: , in Social / 26 martie, 2020, 18:39

Un bărbat de 32 de ani din satul Cioara, raionul Hîncești, este bănuit că ar fi violat și jefuit o minoră de 17 ani, după 3 zile de expirare a termenului de carantină la domiciliu, fiind revenit din Italia, a fost plasat în arest la domiciliu. Informația a fost confirmată pentru Cotidianul.md de către ofițera de presă a Procuraturii Generale (PG), Maria Vieru.

După expirarea celor 72 de ore de la reținere, magistrații de la Judecătoria Hâncești au decis ca suspectul să fie plasat în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

Menționăm că bărbatul de 32 de ani a fost reținut de polițiștii din Hâncești la data de 23 martie, după ce cu 2 zile în urmă o minoră de 17 ani a declarat că prin constrângere, profitând de imposibilitatea de a se apăra sau de a-și exprima voința, bărbatul a violat-o, ulterior, i-a sustras în mod deschis telefonul mobil.

Suspectul a revenit recent din Italia, iar după trei zile de expirare a termenului de carantină la domiciliu, s-a deplasat cu autoturismul prin satul Crasnoarmeiscoe, raionul Hâncești, unde a stopat și a luat ca pasageră o minoră care ar fi violat-o.

Citește detalii la acest subiect: După ce a revenit din Italia și a ieșit din carantină, un moldovean a violat și jefuit o minoră

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X