Ultimul bilanț al pandemiei de coronavirus în Republica Moldova arată 149 de cazuri de infectare. Cele mai multe dintre acestea s-au înregistrat la Chișinău și Hîncești.

În capitală până astăzi s-au înregistrat 56 de cazuri. Alte 9808 persoane domiciliate în raza municipiului Chișinău se află sub supraveghere medicală, potrivit autorităților.

La Hîncești s-au înregistrat deja 21 de cazuri de infectare, în condițiile în care la 15 martie în acest raion au avut loc și alegeri parlamentare repetate.

Urmează Soroca, cu 14 cazuri înregistrate și Ștefan Vodă, unde până astăzi s-au infectat 11 persoane.

Căușeni (8), Ialoveni (7), Stânga Nistrului (6), Anenii Noi (5), Rîșcani (5), Cahul (3), Sîngerei (3), Cantemir (2), Basarabeasca (1), Cimișlia (1), Leova (1), Călărași (1), Dubăsari (1), Florești (1), Leova (1), Orhei (1) și Strășeni (1) sunt celelalte regiuni cu cazuri confirmate de COVID-19.

Toți bolnavii sunt spitalizați în prezent în instituții medicale din Chișinău.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 COMENTARIU

 1. De ce autorul prin preluarea imaginei de pe portalul COVID-19 in Moldova: situatia la zi, a ezitat sa mentioneze sursa? Imaginea de pe Harta contaminarii a fost taiata si redactata, intrucat sa nu fie clar nimanui, cine este autorul etc. Si nu este indicata sursa – adica site-ul MSMPS al RM.
  Rog insistent sa fie redactat articol in conformitate cu prevederile legislatiei RM, la capitolul Drepturile intelectuale si de autor.
  Sursa oficiala este: https://gismoldova.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/d274da857ed345efa66e1fbc959b021b

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here