„Mai am jumătate de an până la pensie, dar nu mă supăr pe ei”. De ce a fost demis și regretele ex-directorului Spitalului Republican (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Social / 27 martie, 2020, 10:11

Patru medici de la Spitalul Republican au fost testați la coronavirus la o clinică privată. Indicația ca cei 4 angajați medicali să fie testați pentru coronovirus la un laborator privat l-a costat pe Anatol Ciubotaru funcția de director al Spitalului Clinic Republican, acesta fiind demis ulterior de către autorități.

„Nu cred că e momentul să discutăm acest subiect, deoarece noi astăzi avem stare de război. În război, toți ostașii trebuie să asculte comandantul: dacă a fost dat ordinul de a face în felul următor, atunci așa trebuie de făcut. Ordinul a fost dat ca să nu testez medicii, probabil așa a ajuns la ei dezinformația. Totul a fost făcut perfect legal pentru a proteja oamenii. Președintele a dat dovadă că așa trebuie de făcut și este foarte bine. Aceea că s-a comis o greșeală, asta, Dumnezeu cu dânșii, nu prea mă interesează. Eu am deja o vârstă înaintată de pensie, deci, eu mi-am făcut datoria față de stat și medici. Actualul director intermar are o experiență bogată de lucru și cred că o să facă față. Nu e cazul acum de vorbit”, a declarat Ciubotaru, în cadrul unei emisiuni de la TV8.

Fiind întrebat ce regrete are, ex-directorul Spitalului Republican a spus zâmbind că „regretă că îmbătrânește”.

„Sincer să fiu, mi-a rămas jumătate de an până la pensie, până se termină contractul. Regret că am fost tratat neadecvat, dar nu mă supăr pe ei. Probabil, reieșind din situația care este acum, au făcut o greșeală (…) își vor da seama pe urmă. Eu încă sunt în forță, oricum la spital mă duc în toată ziua, colegii mă telefonează. Eu mă simt bine când sunt în mijlocul medicilor”, a relatat ex-directorul Spitalului Republican, Anatol Ciubotaru.

Amintim că, Anatol Ciubotaru a fost demis la data de 24 martie.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X