„Voiam să le duc mâncare, dar nu aveam bani de taxi”. Povestea tatălui care s-a dus cu calul la maternitate ca să își vadă băieţelul și soţia

Autor: , in Externe / 27 martie, 2020, 16:33

Sergiu, tânărul tată din România care s-a urcat pe cal și s-a dus la maternitate ca să își vadă băiețelul abia născut și soția, a povestit toată aventura care l-a făcut celebru peste noapte.

Un tânăr călare pe cal oprit de poliție în centrul Iașului, acum două zile, și fotografiat de câțiva trecători, a devenit viral pe Facebook, după ce s-a aflat că mergea la maternitate, acolo unde soția lui născuse un băiețel. E de fapt al treilea copil al lui Sergiu, care mai are acasă două fetițe.

Sergiu Ion Ciobotariu este tânărul de 22 de ani care a impresionat mii de oameni pentru că a făcut orice i-a stat în puteri ca ajungă la soția lui care abia născuse un băiețel. De baștină este din Răducăneni, dar trăiește cu familia sa la marginea Iașiului. A aflat miercuri că soția lui a născut, la maternitate, că are băiat, și a vrut să îi vadă și să le ducă de mâncare.

„Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. Le-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un alt echipaj a Poliției. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă soluție”, a spus Sergiu, pentru BZI.

După vizita la spital, tânărul a muncit, calul pe care l-a călărit fiindu-i ajutor de nădejde: „Am fost plecat la muncă. În fiecare zi plec la muncă cu calul. Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare”, a povestit spus Sergiu.

Tânărul trăiește în condiții modeste împreună cu familia sa și a început să construiască o casă de câțiva metri pătrați. A ridicat doar o parte din pereți și mai are mult de lucru. Nu are bani să finalizeze totul, dar muncește pentru asta: „Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face, muncesc cât pot.”, a mai spus Sergiu.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Comentarii


 • Buna,

  Aveți nevoie de un împrumut sau un împrumut pentru a vă plăti facturile, pentru a începe o afacere nouă, pentru a cumpăra o casă sau o mașină? Dacă ați refuzat împrumuturile de la banca dvs. pentru că nu aveți garanții sau credit neperformant, compania noastră este o companie de credit înregistrată, oferim toate tipurile de împrumuturi personale și comerciale. cu o dobândă mai mică de 2% pe termen scurt și lung, procesul nostru de obținere a unui împrumut de la compania noastră este rapid de încredere și ușor ne contactați astăzi prin e-mail: jsemkffloaninvestment@gmail.com

  Contactați numărul meu de whatsapp: +12149748303

  Așteptați-vă răspunsul.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X