Infectat cu COVID-19, a fugit din Spitalul Republican și a luat un taxi. Poliția, pe urmele unui bărbat din Dănceni

Autor: , in COVID-19 / Populare / Social / 28 martie, 2020, 11:16

Un locuitor al satului Dănceni, Ialoveni, a părăsit în această noapte Spitalul Clinic Republican, în care a fost internat. Polițiștii nu l-au găsit acasă și se află, actualmente, pe urmele sale.

„Știm că s-a deplasat cu taxi până la benzinăria unde lucrează pe la 5 dimineață, mai mult nu cunoaștem. Rog dacă aveți orice informație mă anunțați sau sunați la serviciu 112”, a anunțat primărița localității, Victoria Butuc-Guranda.

Informația a fost confirmată și de Ministerul Afacerilor Interne.

„În această noapte, unul din pacienții infectați cu virusul Covid-19 a părăsit Spitalul Clinic Republican, în care a fost internat. Persoana identificată este domiciliată în r. Ialoveni. Poliția Republicii Moldova întreprinde la moment toate măsurile pentru a stabili locul aflării pacientului și pentru izolarea lui imediată de alte persoane”, se arată într-un comunicat al MAI.

„Suntem expuși riscului zilnic, iar prin faptul că nu vă conformați cerințelor, refuzați să conștientizați pericolul care există și vă opuneți chiar și în momentul în care medicii vor să vă salveze viața, nu faceți altceva decât să complicați munca celor din prima linie și să răspândiți un virus care zilnic este fatal pentru oameni din întreaga lume. Vă rugăm să ne ajutați și să dați dovadă de responsabilitate și solidaritate”, se mai arată în mesajul MAI.

Precizăm că nu este pentru prima oară când cineva părăsește spitalul în care este internat. Anterior, o mamă suspectă la coronavirus a fugit cu tot cu copil din spital, agresând cadrele medicale.

Amintim că până în prezent au fost confirmate 199 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X